понеділок, 12 листопада 2012 р.

Нове життя старих речей


У всіх вдома є безліч предметів, часто непотрібних, які займають багато місця і зовсім не вписуються у інтер’єр, але при цьому багато хто не поспішає розлучатися із цими речами, тому що саме вони є дорогими серцю, щось символізують чи просто слугують пам’яттю.
У кожної речі — своя історія, історія людей, родин, потужна енергетика минулого…

Дуже часто такі речі перекочовують в підвали, гаражі, на дачі… але не варто поспішати! Виявивши ентузіазм, вклавши дещицю любові і долю фантазії, можна творити справжні дива і надати нове життя таким рідним старим речам.

Саме у гаражі я віднайшла стару етажерку і вистачило одного погляду, щоб запустити спалах ідей перетворення ))) і коли етажерка була успішно доставлена додому, ідеї відразу ж почали втілюватись у життя ))) спочатку була цікава історія із пошуками фарби (висловлюю величезну подяку і терпіння Олі з Бамбетлю, яка проводила інструктаж), потім півночі цілий вечір фарбування і ось – наша нова етажерка!

Перетворення ...

Мої ляльки з радістю переселились в нову хатинку ))


Тепер у них своя зелена хатинка, а у мене справжній творчий куточок ;)



Разом із ляльками у куточку поселилась муза, тому чекайте на новинки )))

Гарного Вам настрою та нових творчих ідей ;)

20 коментарів:

  1. Ирин,это просто замечательно!!!Уголочек невероятно уютный!!!!!Молодчинка!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Неймовірно красивий, свіжий, пастельний ляльковий куточок, де живе натхнення... Там живуть ще мої дітки-черевички, бачу :)) Як приємно поглянути на оте "після" :). Молодець, не полінувалася і порадувала себе, а могла би просто викинути... Будеш прикладом. В мене такого антикваріату...ууу... Хай живе натхнення!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так-так, і твої діти-черевички,і Нусіні дітки (листівочка з блокнотом),і піфики, всі переселились )))) впевнена, що дійде черга і до твого антикваріату, а з твоїм то талантом!!!! тому приймай естафету і вперед ;)

      Видалити
    2. Доречі, плідна дружба з Нусею в мене почалася якраз із такого антикваріату - вона консультувалася, як повернути до життя одне чудернацьке крісло :) Не знаю, як воно там поживає, але ми з тих пір "свої люди", так що відновлення меблів - це хороший привід завести чи укріпити дружбу :)

      Видалити
    3. Хіхі,Нусіне крісло лишилося у Львові(((Нуся не така наполеглива як Іруся)))А в тебе Іруся етажерка вийшла просто шикарна!Дуже затишна та ніжна)))Молодець))

      Видалити
    4. дякую, Настусь, от чому нас тягне одне до одного - споріднені душі )))

      Видалити
  3. Ой как же я люблю когда вот так из старых вещей получаются новые, стильные и невероятно красивые! Все мечтаю тоже так что-то изменить, но как-то то ли с фантазией туго то ли с руками :)))

    Ирина, ты молодчинка! Очень красиво! Игрушки там смотрятся так уютно и красиво! Снимаю шляпу :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Танечка. Смотря на твоих чудо куколок, уверяю, что с руками точно все в порядке )))) стоит просто попробовать, все обязательно получится ;)

      Видалити
  4. Ти мені додаєш впевненності. Я давно вже кошу оком на журнальний столик, який мене дратує кольором, але дуже подобається його форма. Твій пост як копнячок мені. Напевно проконсультуюсь в тебе і таки це зроблю :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. обов"язково спробуй, потрібна лише будівельна акрилова фарба, пензлик і натхнення ;)

      Видалити
  5. Ірусь, оце кльово!!! з зовсім непримітної етажерки вийшла чудова шеббі-етажерка, і вона так класно вписалась в твій інтер"єр! і не треба нових речей )))
    я так теж люблю щось перефарбувати, змінити ))) маілй так шафу в дитячій пофарбувала )) шкода що Олі тоді ще незнала, бо точно зробила би по-іншому )))) але ще є комод....і книжна поличка... ))) роботи непочатий край )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о, ще одна споріднена душа )))) запускаємо хвилю нових перетворень?

      Видалити
    2. ага )) можна )) такий флешмоб перетворень )) дай старій речі нове життя ))

      Видалити
  6. Іринка, це просто неймовірне перевтілення! Новий погляд на старі речі! Получилося дуже класно і свіжо! Вітаю! Це справжій куточок для таких душевних речей!

    ВідповістиВидалити
  7. Іруська, як в тебе суперово вийшло!!! Я, як продавець сучасних меблів, обожнюю саме такі, старенькі речі. В мене зараз на кухні стоїть бабусина етажерка, тільки така, з точеними елементами, давно вже перефарбувати хочу))) Буду консультуватись в тебе і Олюськи)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну все, хвиля перетворень точно триватиме, мммм, сподіваюсь зовсім скоро будемо тішитись твоєю оновленою етажерочкою ;)

      Видалити