середу, 14 грудня 2011 р.

Новорічні шкарпетки для подарунків

Повертаюсь до новорічної теми ))) стільки всього хочеться показати, але не встигаю все сфотографувати, останнім часом швиденько фотографую те, що віддаю замовникам )) але на вихідних обіцяю виправитися ;)
Сьогодні покажу новорічні шкарпеточки для подарунків, аж 3! за побажанням замовника вони всі подібні, але різні )) спочатку не знала, що і як має бути, але потім так захопилася процесом, що замість однієї "пробної" пошила всі три відразу )))




всі разом ...


кожна шкарпетка ззовні має невелику кишеньку з ялиночкою


Використані матеріали: фліс, бавовна, репсові стрічки, гудзики із полімерної глини. Розмір 45 см. Можу повторити на замовлення )))

10 коментарів:

  1. Дуже класні. У мене мрія є - камін і такі чудові шкарпеточки із милими дрібничними подарунками. Чомусь тільки так я бачу їх використання, мабуть треба міняти своє уявлення!!! Вони супер класні.

    ВідповістиВидалити
  2. Джульєтка, дякую )) я теж саме так бачу їх використання, це напевне від американських фільмів стереотип в пам"яті лишився )))

    ВідповістиВидалити
  3. Раніше таку красу можна було за кордоном купити) А, ти так вдало і гарно пошила ці шкарпеточки... молодець) Хай ці всі Китайські сховаються!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Canadiya, дякую ;) скажемо китайцям "ні" )))))))

    Алена, спасибочки ;)

    Олічка, дякую ;)

    ВідповістиВидалити
  5. Чудові шкарпеточки!!!!Супер набір вийшов!!!Дуже акуратна робота!Думаю,замовники в захваті однозначно!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, Настусь! не знаю, як замовники, а я потішилась )))

    ВідповістиВидалити
  7. Фантастичні штучки! Це ж скільки терпіння і натхнення треба мати! :)

    ВідповістиВидалити
  8. Hi, I love your Christmas Stocking they look very festive. Your Christmas Mouse is so cute, I love his outfit. You make lovely things.
    Hugs
    Kay

    ВідповістиВидалити