вівторок, 29 листопада 2011 р.

Малявочка ;)

Всім доброго дня!!! Як і обіцяла, потрохи показую свої лялечки ))) Наступна була створена для маленької кнопочки, в якої сьогодні серйозна дата - їй 1 рочок! )))) Вітаю Оленку з Днем народження, нехай росте здоровенькою, слухняненькою на радість батькам і братику!!!  і ось такий подаруночок підготували їй хрещені батьки )))












14 коментарів:

  1. яка зайка з зайкою))))))цудо цудесне))))Малявочці сподобається ....я відчуваю...бо мені не зовсім малявочці(ггг)ДУЖЕ подобається!

    ВідповістиВидалити
  2. вона як цукерочка! суперовий подарунок! треба й собі спробувати лялечку пошити

    ВідповістиВидалити
  3. дуже гарна ляля...мрія кожної дівчинки...думаю,власниця обов'язково пронесе її крізь життя і збереже для своєї доні...

    ВідповістиВидалити
  4. Неймовірна красуня! Я би сама такою бавилась ))) Хоч я вже і не дівчинка)))) але малявочка така красунька, що не може залишити когось байдужим!

    ВідповістиВидалити
  5. Ирин,я очарована куколками твоей работы,они прелесть !!!!! В каждой из них есть шарм и обаяние !!!! И эта не исключение: такая девочка-нежность=)))))

    ВідповістиВидалити
  6. Красуня!! А яка історія!! І, як завжди, happy end!

    Я так заразилась такими іграшками... та все ніяк руки не дійдуть до справи)

    ВідповістиВидалити
  7. Ірусечко, яка красунька! Мацьопі дуже сподобається-однозначно, а приємно як буде і батькам, і хресним. :)

    ВідповістиВидалити
  8. Дякую, дівчаточка!!! мені самій ті ляльки подобаються, але не повірите... сама не маю жодної!!! )))) "Сапожник без сапог" як то кажуть ))) треба терміново це виправляти )))))

    ВідповістиВидалити
  9. Ірчік!!!! Лялька суперська!!! Я то вже думаю як для Марка м"яку машину пошити)))) Бо машини в нас найголовніші!!!)))))))))
    Ти - молодець!!!)))

    ВідповістиВидалити
  10. І знову я здивована! Я точно в тебе замовлю якусь красуню, на три рочки своїй донечці, на квітень думаю це можливо буде!?)

    ВідповістиВидалити
  11. О, знов шедеврик! Яка кнопочка з другом! Дуже гарні вони, такі вже милі, мандрують кудись разом... шапка взагалі відпад!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Ірусь, лялечка просто чудо ))) діти вміють цінувати таку красу і любити її ))) з такими іграшками приємно бавитись ;)

    ВідповістиВидалити
  13. Алена, спасибо!!
    Юльчик, дякую )))ооо, машин я теж ще не пробувала шити, хоча народ питає ))
    Рената, вже домовились ;)
    Олічка, Оксанка, дякую, мої хороші!!

    ВідповістиВидалити