понеділок, 13 лютого 2012 р.

Тапки з вушками...

Після попередніх тапульок , я вирішила піти ще далі... частенько на просторах інтернету я бачила ці вухасті чудо-тапульки, які все не давали спокою і от на вихідних зрозуміла, що не заспокоюсь поки не буду мати такі ж! )))
ось такі вухастики вийшли...




Вушками можна замітати ))) жарт )))) якщо відгорнути, то вушка підлоги не торкаються )))


Викрійка звичайно не ідеальна, бо робила я її зі своїх тепленьких шкарпеточок ))) але я цілком задоволена і тепер можу знову повертатися до іграшок ))) 

Одягайтеся тепленько, дякую, що заходите ;)

пʼятницю, 10 лютого 2012 р.

Париж...романтика...кохання...

Давненько я вже задумала пошити і нам парочку іграшок (так-так, як кажуть був "сапожник без сапог"), поставила собі план встигнути до Дня закоханих, але все не могла продумати останні штрихи , а як побачила завдання "Париж на сніданок" від блогу "Завдання для душі" відразу "уявила" готову картинку )))
отож, романтична фотоісторія двох закоханих...
















З нею я хочу взяти участь у завданнячку "Париж на сніданок"


Ну і ще трішки фоток на повний ріст )))




Ось такі малявочки будуть тепер жити у нас, ми їх дууже любимо ))))

Дякую, що додивились до кінця, усім гарного настрою, нехай ваше коханнячко завжди буде поруч ;)


неділю, 5 лютого 2012 р.

Тапульки...

Схоже зима й надалі збирається нас морозити, тому продовжую утеплятися ))) давно вже пригледіла викрійку домашніх капців, але все якось руки не доходили, а тут побачила МК у блозі Красивые игрушки Затинацкой Натальи і просто не встояла )) годинка роботи і ніжки в теплі ))) для такого змерзлюка як я, якраз те що треба )))








Всім гарного настрою! Не мерзніть ;)

четвер, 2 лютого 2012 р.

Еллі...

 Привітик! Сьогодні я до вас з "новинкою" )))) недавно знайшла на просторах блогосвіту чудову викрійку і відразу зрозуміла, що просто змушена спробувати!! шила на одному диханні, а потім не могла випустити це маленьке диво з рук, я просто закохалась в цю рожеву манюську... тепер вона моя МУЗА, муза, яку звуть Еллі )))













Усім гарного настрою, одягайтеся тепленько ;)

П.С. Дякую, Олічка, за допомогу з махровочкою ;)